Κλείσιμο
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσιμο
Κωδικός {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2231037880
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ (μέχρι 2 κιλά)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Αυτά είναι τα Όπλα σου για την Προστασία από τον C

Αυτά είναι τα Όπλα σου για την Προστασία από τον COVID-19

Όπως φαίνεται, ο COVID-19 θα συνεχίσει να μας απασχολεί και φέτος το χειμώνα. Για το λόγο αυτό, πρέπει να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα προϊόντα, που θα προστατέψουν εσένα και την οικογένειά σου από αυτόν. Η υγιεινή των χεριών και του χώρου σου είναι το πρώτο βήμα στον αγώνα σου έναντι του COVID-19.

Φρόντισε για την Υγιεινή των Χεριών σου

Τα παρακάτω προϊόντα είναι εξειδικευμένα για να σου παρέχουν αντιβακτηριδιακή προστασία ολόκληρη την ημέρα. Τοποθέτησέ τα στην τσάντα σου, για να νιώθεις πάντα σίγουρος. 

•    Korres Promo Αντισηπτικό Gel Χεριών

Το Korres Promo Αντισηπτικό Gel Χεριών είναι ένα αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών σε μορφή gel. Η σύνθεσή του είναι απαλή και η καθημερινή του χρήση δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα των χεριών σου. Περιλαμβάνει 80% αιθυλική αλκόολη κι έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος για την άμεση απολύμανση των χεριών σου. Δεν απαιτεί ξέβγαλμα κι είναι η καλύτερη επιλογή σου για την τσάντα σου. Τώρα, μπορείς να βρεις μια πρακτική συσκευασία 1+1 δώρο. 

Korres Promo Αντισηπτικό Gel Χεριών

•    O’lysee Antibacterial Hand Spray Αλκοολούχο Αντισηπτικό Spray Xεριών

Το O’lysee Antibacterial Hand Spray είναι ένα αλκοολούχο διάλυμα πολύ πρακτικό για την καθημερινότητά σου. Παρόλο που έχει ισχυρή απολυμαντική δράση, τοsprayαυτό περιλαμβάνει γλυκερίνη, προ-βιταμίνη Β5, και παράγωγα της βιταμίνης Ε για να είναι μαλακό με τα χέρια σου. Το sprayαυτό επίσης μπορείς να εφαρμοστεί εύκολα σε όλες τις επιφάνειες, όπως είναι στα πόμολα και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. 

O’lysee Antibacterial Hand Spray

•    Fleriana Mαντηλάκια Καθαρισμού Χεριών

Αν πάλι προτιμάς να κουβαλάς μαντηλάκια καθαρισμού στην τσάντα σου, τότε δοκίμασε τα Fleriana Mαντηλάκια Καθαρισμού Χεριών. Τα πρακτικά αυτά μαντηλάκια καθαρίζουν σε βάθος τα χέρια σου, ενώ παράλληλα σου δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας. Διαθέτουν πρωτεΐνες σίτου και d-panthenol που είναι ιδανικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Επίσης, έχουν διακριτική μυρωδιά λεβάντας και μπορείς να τα κουβαλήσεις στο γραφείο, στο σχολείο, στα μέσα μεταφοράς, και στα ταξίδια σου.  

Fleriana Mαντηλάκια Καθαρισμού Χεριών

Φρόντισε για την Υγιεινή του Χώρου σου

Τα προϊόντα που θα βρεις εδώ, απολυμαίνουν το χώρο σου και προστατεύουν εσένα και τους γύρω σου. 

•    Medisei Microbe - End Spray Απολυμαντικό με Μικροβιοκτόνο Δράση

Με την εξάπλωση του COVID-19, οφείλεις να έχεις ένα προϊόν για άμεση απολύμανση όλων των επιφανειών. Το Medisei Microbe - End Spray Απολυμαντικό με Μικροβιοκτόνο Δράση είναι η καλύτερη επιλογή σου, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Η αποτελεσματικότητα του είναι κλινικά αποδεδειγμένη κι έχει την πιστοποίηση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και από το εργαστήριο μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Medisei Microbe - End Spray Απολυμαντικό με Μικροβιοκτόνο Δράση

•    Dettol Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Καθαρισμού Επιφανειών με Άρωμα Πράσινο Μήλο

Τα Dettol Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Καθαρισμού Επιφανειών με Άρωμα Πράσινο Μήλο είναι μια πρακτική επιλογή που σου εξασφαλίζει την απολύμανση όλων των επιφανειών. Η σύνθεση του εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, όπως είναι ο E. coli, η σαλμονέλας, ο MRSA και ο Η1Ν1, όπως και τα διάφορα αλλεργιογόνα. 

Dettol Αντιβακτηριδιακά Μαντηλάκια Καθαρισμού Επιφανειών με Άρωμα Πράσινο Μήλο

•    Dettol Fresh Cotton Απολυμαντικό Υγρό Ρούχων

Με την πανδημία του COVID-19, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για βαθιά απολύμανση όλων των επιφανειών με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ρούχα που φοράς εσύ κι η οικογένειά σου. Για την απολύμανση των ρούχων σου, χρησιμοποίησε το Dettol Fresh Cotton Απολυμαντικό Υγρό Ρούχων για καθαρά ρούχο πλυμένα ακόμα και στους 15°C.

Dettol Fresh Cotton Απολυμαντικό Υγρό Ρούχων

Προστάτεψε τον εαυτό σου και τους γύρω σου από τον COVID-19 με τη συχνή απολύμανση των χεριών και του χώρου σου.

Βρες ό,τι προϊόν χρειαστείς στο LivePharmacy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ