Κλείσιμο
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσιμο
Κωδικός {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2231037880
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ (μέχρι 2 κιλά)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Όλα τα Βρεφικά Αξεσουάρ που Πρέπει να Έχει κάθε Νέ

Όλα τα Βρεφικά Αξεσουάρ που Πρέπει να Έχει κάθε Νέα Μαμά

Η έλευση ενός μωρού είναι ευτυχία. Ταυτόχρονα όμως, όλες οι νέες μαμάδες έχουν το άγχος αν έχουν προμηθευτεί ό,τι χρειάζονται για την άνεση του μωρού τους. Αν είσαι κι εσύ μια νέα μαμά, σίγουρα θα έχεις σπαταλήσει ώρες κοιτάζοντας βρεφικά αξεσουάρ. Παρακάτω, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να κάνεις την καθημερινότητά σου με το μωρό σου πιο εύκολη. 

  • Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό

Η επιλογή του μπιμπερό είναι πολύ σημαντική. Αντί για ένα πλαστικό, επίλεξε ένα γυάλινο μπιμπερό που είναι ιδανικό από 0 μηνών. Το Dr Brown's Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό Γυάλινο OPTIONS+ είναι εργονομικά σχεδιασμένο, ώστε να διευκολύνει το τάισμα. Το ειδικό σύστημα διέλευσης του αέρα, που διαθέτει δίνει στο μωρό σου όλα τα πλεονεκτήματα ενός υγιεινού ταΐσματος. Μπορείς επίσης να μην χρησιμοποιήσεις το ειδικό σύστημα αέρα και να το χρησιμοποιήσεις ως συμβατικό μπιμπερό με διέλευση αέρα από τη θηλή.

Dr Brown's Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό Γυάλινο OPTIONS+

  • Πιπίλα Σιλικόνης

Το επόμενο απαραίτητο βρεφικό αξεσουάρ που πρέπει να προμηθευτείς είναι η πιπίλα. Κατά την επιλογή του, δώσε μεγάλη βάση στην ηλικία για την οποία είναι κατάλληλη η κάθε πιπίλα. Η Nuk Happy Days Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης με Θήκη είναι μια πιπίλα κατάλληλα για μωρά 6-18 μηνών. Έχει ορθοδοντική σχεδίαση και προσομοιάζει το γυναικείο στήθος κατά το θηλασμό. Αυτό που κάνει αυτή την πιπίλα να ξεχωρίζει είναι ότι είναι εξαιρετικά λεπτή και στενή, για να μην πιέζει τα δόντια και τη γνάθο. Με αυτήν την πιπίλα το μωρό σου θα είναι χαλαρό κι ήρεμο. 

Nuk Happy Days Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης με Θήκη

  • Κρίκος Οδοντοφυΐας

Κατά την περίοδο που το μωρό σου ξεκινάει να βγάζει τα πρώτα του δοντάκια, πονάει αρκετά. Με το Dr Brown's Κρίκο Οδοντοφυΐας Καμηλοπάρδαλη μπορείς να του προσφέρεις μια άμεση ανακούφιση. Ο κρίκος είναι ιδανικός για μωρό άνω των 3 μηνών. Είναι σχεδιασμένος από παιδοδοντίατρο και βοηθά στη διαχείριση του πόνου και στην σωστή ανάπτυξη της γνάθου. Το μωρό, με το μάσημα και την άσκηση πίεσης, ενισχύει τα ούλα του. Ο κρίκος είναι από υπερ-ανθεκτικό υλικό και διαθέτει ειδική υφή, για να βοηθήσει το μωρό σου όσο καλύτερα γίνεται.

Dr Brown's Κρίκο Οδοντοφυΐας Καμηλοπάρδαλη

  • Δοσομετρητής Σκόνης Γάλακτος

Η μετακίνηση με το μωρό μπορεί να γίνει μια πρόκληση. Το μωρό έχει πολλές ανάγκες, κι έτσι θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου όλα τα σύνεργα και τα προϊόντα, για να τις καλύψεις. Μια από αυτές τις ανάγκες είναι το φαγητό του μωρού. Με τον Dr Brown's Δοσομετρητή Σκόνης Γάλακτος μπορείς να κουβαλάς πάντα μαζί σου αρκετή σκόνη γάλακτος για την προετοιμασία τριών γευμάτων. Είναι πρακτικά σχεδιασμένο, ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο και να μπορείς εύκολα να το χωρέσεις στην βρεφική τσάντα ή στο καρότσι. Ο δοσομετρητής σκόνης γάλακτος είναι φτιαγμένος από άριστο υλικό, που δεν περιλαμβάνει Bisphenol-A.

Dr Brown's Δοσομετρητή Σκόνης Γάλακτος

  • Σακουλάκια Φύλαξης Μητρικού Γάλακτος

​​​​​​​Το μητρικό γάλα περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για το μωρό σου. Έτσι, αν έχεις αρκετό γάλα, μπορείς να το φυλάξεις στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Τα Dr Brown's Σακουλάκια Φύλαξης Μητρικού Γάλακτος είναι το ιδανικό προϊόν για αυτή τη δουλειά. Τα ανθεκτικά σακουλάκια φύλαξης έχουν διπλό σύστημα σφράγισης, ώστε να είσαι σίγουρη πως δεν θα χαθεί ούτε σταγόνα από το μητρικό γάλα. Είναι από ασφαλές υλικό, που δεν περιλαμβάνει Bisphenol-A.

Dr Brown's Σακουλάκια Φύλαξης Μητρικού Γάλακτος

Τα παραπάνω βρεφικά αξεσουάρ είναι απαραίτητα για τους πρώτους μήνες με το μωρό σου. Προμηθεύσου ό,τι χρειάζεσαι για τη φροντίδα του από το LivePharmacy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ