Κλείσιμο
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσιμο
Κωδικός {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2231037880
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ (μέχρι 2 κιλά)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Πώς να Διατηρήσεις Λαμπερά Μαλλιά το Καλοκαίρι και

Πώς να Διατηρήσεις Λαμπερά Μαλλιά το Καλοκαίρι και τους πρώτους Φθινοπωρινούς μήνες

Ο ήλιος και η θάλασσα είναι αναπόσπαστα στοιχεία του καλοκαιριού. Ωστόσο, η ακτινοβολία του ήλιου κι η αλμύρα διασπούν τις χρωστικές που υπάρχουν μέσα στις τρίχες των μαλλιών σου. Έτσι, τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και κατά τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες τα μαλλιά σου ξεθωριάζουν κι αποκτούν μια θαμπή όψη. Παράλληλα, το αλάτι της θάλασσας τα ξεραίνει, με αποτέλεσμα τα χτένισμά τους να γίνεται αδύνατο. 
Έτσι, αυτή είναι μια περίοδος που δεν πρέπει να αμελείς την περιποίηση των μαλλιών σου. Παρακάτω, θα βρεις πώς μπορείς να τα προστατεύσεις και να τους χαρίσεις τη λάμψη που τους λείπει.


Για Αντηλιακή Προστασία

Το πρώτο βήμα για την θωράκιση των μαλλιών σου από τον ήλιο και την αλμύρα είναι η αντηλιακή τους προστασία. Για το σκοπό αυτό, προτίμησε τα παρακάτω προϊόντα:

•    Korres Κόκκινο Αμπέλι Αντηλιακό Μαλλιών

Το αντηλιακό αυτό προστατεύει τα μαλλιά σου από τις ακτινοβολίες UV κι έτσι αποτρέπει το ξεθώριασμά τους. Το κόκκινο σταφύλι και ο ηλίανθος προστατεύουν την τρίχα από τις ακτινοβολίες, ενώ ενεργή αλόη τη θωρακίζει. Το αντηλιακό επίσης έχει προβιταμίνη Β5 για να σου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

•    Apivita Αντηλιακό Λάδι Μαλλιών Για Προστασία & Ενυδάτωση Με Ηλίανθο & Έλαιο Αβησσυνίας

Το αντηλιακό αυτό με το λάδι ηλίανθου προστατεύει τα μαλλιά σου από τις ακτινοβολίες UV. Παράλληλα, το βιολογικό λάδι ελιάς, αβησσυνίας, σταφυλιού και jojoba, ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και την επιδερμίδα σου.

Για Βαθιά Ενυδάτωση

Το δεύτερο βήμα για να έχεις λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι είναι η βαθιά ενυδάτωση. Οι παρακάτω μάσκες για τα μαλλιά σου θρέφουν κι αναζωογονούν τις τρίχες.

•    Apivita Express Beauty Μάσκα Μαλλιών Λάμψης & Αναζωογόνησης Με Πορτοκάλι

Η μάσκα μαλλιών με αιθέρια έλαια από πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, και 5 βιταμίνες είναι ό,τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι. Ο συνδυασμός του θυμαρίσιου μελιού και του ελαιόλαδου ενυδατώνει σε βάθος κι αναδομεί τις τρίχες. Επίσης, το σύμπλεγμα APISHIELD HS και το εκχύλισμα σιδερίτη προστατεύουν τα μαλλιά σου από εξωτερικούς παράγοντες. Τέλος, το λάδι από σπόρο Plukenetia Volubilis ενυδατώνει τις ξηρές άκρες που προκαλούνται από την αλμύρα. 

•    Pharmasept Tol Velvet Total Repair Hair Mask

Η εξειδικευμένη αυτή μάσκα θρέφει κι επανορθώνει τα ξηρά μαλλιά σου το καλοκαίρι. Είναι πλούσια σε κερατίνη, η οποία εντοπίζει τα κατεστραμμένα σημεία της τρίχας και τα αναδομεί. Επίσης, περιέχει λάδι αβησσυνίας για επιπλέον θρέψη, αλλά και Farconsil που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο εξωτερικό της τρίχας.

Για Καθημερινή Θρέψη

Το τρίτο στάδιο της προστασίας των μαλλιών σου το καλοκαίρι, αφορά στην καθημερινή τους θρέψη. Μην αμελείς να χρησιμοποιείς μια κρέμα προστασίας μετά από κάθε σου λούσιμο.

•    Vichy Dercos Κρέμα Για Μετά Το Λούσιμο

Η κρέμα Dercos για θρέψη κι επανόρθωση περιέχει Céramides. Τα στοιχεία αυτά εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας και τα αναδομούν. Οι τρίχες αποκτούν λεία επιφάνεια κι έτσι χτενίζονται εύκολα, χωρίς να σπάνε. 

•    Apivita Κρέμα Προστασίας Χρώματος Για Βαμμένα Μαλλιά Με Ηλίανθο & Μέλι

Αν έχεις βαμμένα μαλλιά, τότε χρειάζεσαι την προστασία του ηλίανθου και της βιταμίνης Ε. Η κρέμα αυτή είναι πλούσια σε θυμαρίσιο μέλι, ελαιόλαδο και σύμπλεγμα APISHIELD HS, κι έτσι επανορθώνει και θωρακίζει τα μαλλιά σου. Χρησιμοποίησε την μετά το λούσιμο, κι απόλαυσε ευκολοχτένιστα και λαμπερά μαλλιά με έντονο χρώμα.

Η φροντίδα των μαλλιών σου είναι μια εντατική διαδικασία.

Ανακάλυψε τα προϊόντα, που θα σε βοηθήσουν να έχεις λαμπερά μαλλιά κάτω από τον ήλιο στο LivePharmacy.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ