Κλείσιμο
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσιμο
Κωδικός {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2231037880
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ (μέχρι 2 κιλά)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Το μυστικό για Αναζωογονημένη Επιδερμίδα κατά τους

Το μυστικό για Αναζωογονημένη Επιδερμίδα κατά τους Καλοκαιρινούς Μήνες

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται σημαντικά. Τόσο η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, όσο και η αλμύρα της θάλασσας την κάνουν ευάλωτη. Συχνά, θα δεις πως η επιδερμίδα σου είναι ξεραμένη κι έχει αποκτήσει τραχιά υφή. 
Έτσι, το καλοκαίρι θα πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην αναπλήρωση της υγρασίας και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Χρησιμοποίησε σε καθημερινή βάση προϊόντα που επαναφέρουν τη φυσική της ισορροπία και βοηθούν στην ανάπλασή της.
Το μυστικό για να το πετύχεις αυτό, κρύβεται στα προϊόντα Hygienic της Pharmasept. Με τα παρακάτω βήματα, θα δώσεις μια αναγεννημένη όψη στην κουρασμένη σου επιδερμίδα.
 

Βήμα 1: Καλός Καθαρισμός Ολόκληρου του Σώματος
Το πρώτο βήμα για μια υγιή και σφριγηλή επιδερμίδα είναι ο καθημερινός καθαρισμός με ένα απαλό αφρόλουτρο με ουδέτερο pH. Το Pharmasept Hygienic Shower είναι ένα αφρόλουτρο ιδανικό για το σώμα, το πρόσωπο, και την ευαίσθητη περιοχή. 

Το αφρόλουτρο αυτό, έχει ειδική σύνθεση που δεν περιλαμβάνει καθόλου σαπούνι και αλκάλια. Το ουδέτερο pHτου θα σου προσφέρει μια επιδερμίδα απαλή, χωρίς ερεθισμούς. Περιέχει Βιζαβολόλη που, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους καθαριστικούς παράγοντες, δίνει αντισηπτική δράση στο αφρόλουτρο. Παράλληλα, τα συστατικά αυτά του προσδίδουν και αποσμητική δράση, για να αισθάνεσαι πάντα φρεσκάδα.
Επίσης, μέσα στο αφρόλουτρο υπάρχουν Πρωτεΐνες Σιταριού και Προβιταμίνη Β5. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στην βαθύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας, αλλά και στην ενίσχυση της ελαστικότητάς της. Τέλος, η σύνθεση του αφρόλουτρου περιλαμβάνει εκχυλίσματα Καλέντουλας, AloeVera, και Αλλαντοΐνης, για να σου προσφέρουν ανακούφιση από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.


Βήμα 2: Βαθιά Ενυδάτωση για Αναπλήρωση της Υγρασίας στην Επιδερμίδα
Το δεύτερο βήμα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου το καλοκαίρι είναι η αναπλήρωση της υγρασίας της επιδερμίδας σου. Αυτή τη δουλειά αναλαμβάνει το γαλάκτωμα Pharmasept Hygienic Extra Calm Lotion, που θα ανακουφίσει και θα δροσίσει το δέρμα σου. Το γαλάκτωμα αυτό είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην ερεθισμένη επιδερμίδα σου που υποφέρει από κνησμό.

Βασικά συστατικά του Pharmasept Hygienic Extra Calm Lotion είναι ο φυσικός πολυσακχαρίτης b-Glucan, το OGT και η Aloe Vera. Και τα τρία αυτά συστατικά, προσφέρουν στο γαλάκτωμα ήπια καταπραϋντική δράση σε οποιαδήποτε ενόχληση νιώσεις στην επιδερμίδα σου. Επίσης, το Καρδαμέλαιο σχηματίζει έναν προστατευτικό κλοιό πάνω από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Σε συνδυασμό με τη Bιζαµπολόλη, το γαλάκτωμα επαναφέρει τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.  
Παράλληλα, το γαλάκτωμα είναι εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη Ε, και οι δύο ισχυροί ενυδατικοί παράγοντες. Η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει ξανά την ελαστικότητά της και θα αποκτήσει μια φρέσκια όψη.


Βήμα 3: Προστασία της Ευαίσθητης Περιοχής για την Αποφυγή Ουρολοιμώξεων
Το τελευταίο βήμα για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι είναι η προστασία από τις ουρολοιμώξεις. Το καλοκαίρι, εξαιτίας της ζέστης, των στενών ρούχων, και του υγρού μαγιό, συχνά εμφανίζονται προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή. Έτσι, οι κανόνες υγιεινής γίνονται ακόμα πιο επιτακτικοί. Το Pharmasept Hygienic Intim Care Foam Wash είναι ένας υποαλλεργικός αφρός καθαρισμού για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Έχει ουδέτερο pH 5,5 και περιλαμβάνει φυτικά εκχυλίσματα.

Η τριπλή δράση του αφρού ανακουφίζει το αίσθημα του κνησμού, απομακρύνει την κακοσμία, και προστατεύει την περιοχή από μολύνσεις. Τα εκχυλίσματα Λυγαριάς και Αμαμελίδας, όπως και συμπυκνωμένο Aloe Vera powder, το κάνουν εξαιρετικά αποτελεσματικό.
Το καλοκαίρι η φροντίδα της επιδερμίδας σου παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανακάλυψε τα προϊόντα της Pharmasept για μια ισορροπημένη και υγιή επιδερμίδα. 
Τώρα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μοναδική προσφορά του Live Pharmacy και να προμηθευτείς το Pharmasept Hygienic Shower και το Pharmasept Hygienic Extra Calm Lotion, με δώρο το Pharmasept Hygienic Intim Care Foam!
Μάθε περισσότερα κι αγόρασέ τα εδώ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ