Κλείσιμο
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσιμο
Κωδικός {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2231037880
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ (μέχρι 2 κιλά)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Καθημερινή Φροντίδα για να Σταματήσεις το Χρόνο

Καθημερινή Φροντίδα για να Σταματήσεις το Χρόνο

Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο, η ρύπανση του αέρα, και ο καθημερινός τρόπος ζωής σου επηρεάζουν την όψη της επιδερμίδας σου. Ωστόσο, με τα σωστά προϊόντα, μπορείς να σταματήσεις τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σου. 
Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψεις τα δύο βασικά προϊόντα, που δεν πρέπει να λείπουν από το ντουλάπι σου, για να αποχαιρετήσεις τις ρυτίδες. 
 

Αντιρυτιδική Κρέμα

Το πιο βασικό προϊόν στη μάχη σου έναντι των ρυτίδων είναι η κρέμα, που χρησιμοποιείς κάθε πρωί και βράδυ. Οι παρακάτω επιλογές σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, και αναπλήρωση του όγκου της επιδερμίδας σου.

•    Garden Watersphere Anti-Wrinkle Face Cream

H Garden Watersphere Anti-Wrinkle Face Cream θα γίνει η νέα αγαπημένη σου κρέμα. Η ισχυρή αυτή αντιρυτιδική κρέμα περιέχει ιαματικό νερό GARDEN, το οποίο προέρχεται από τις πηγές στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η σύνθεσή είναι ελαφριά, απορροφάται αμέσως, και περιέχει ολιγοπεπτίδια, που γεμίζουν τις ρυτίδες και απαλύνουν τις γραμμές έκφρασης. ΜετηνGardenWatersphereAnti-WrinkleFaceCreamθαέχειςορατάαποτελέσματα σε λίγος μόλις εβδομάδες.

Garden Watersphere Anti-Wrinkle Face Cream

•    Frezyderm Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream Αντιρυτιδική - Συσφικτική Κρέμα Για Ώριμα Δέρματα

Ανακάλυψε τη δύναμη της πούδρας διαμαντιού και του BoronNitride για μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. Η Frezyderm Diamond VelvetAnti-Wrinkle Cream είναι μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για ώριμα δέρματα. Συμβάλει ενεργά στην παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης, και υαλουρονικού οξέος, κι έτσι επιταχύνεται η επιδερμική αναγέννηση. Δες τις ρυτίδες σου να γεμίζουν, και την σφριγηλότητα να επανέρχεται στο πρόσωπό σου.

Frezyderm Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream

•    Vichy Liftactiv CollagenSpecialist Κρέμα Ημέρας Για Μείωση Των Σημαδιών Της Απώλειας Κολλαγόνου Στην Επιδερμίδα

Αν ονειρεύεσαι μια νεανική κι υγιή επιδερμίδα, δοκίμασε τη Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Η κρέμα αυτή είναι εμπνευσμένη από τις πιο μοντέρνες τεχνικές των μη επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών. Η σύνθεσή της αναπλάθει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και μειώνει τα σημάδια που εμφανίζονται λόγω της έλλειψης κολλαγόνου. Η υφή της είναι ανάλαφρη, βελούδινη, και σου προσφέρει άμεση αίσθηση ανακούφισης. 

Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Ορός για Σύσφιξη

Παράλληλα με την κρέμα, δεν πρέπει να αμελείς να χρησιμοποιείς και κάποιον ορό. Εξαιτίας της συμπύκνωσης των συστατικών του, ο ορός δρα πολύ αποτελεσματικά μαζί με την κρέμα προσώπου.

•    Apivita Wine Elixir Αντιρυτιδικός Ορός Για Σύσφιγξη &Lifting Με Πολυφαινόλες Από Αμπέλια Σαντορίνης

Ο ορός αυτός εισχωρεί βαθιά μες την επιδερμίδα σου και γεμίζει σε βάθος τις ρυτίδες. Ο ορός Apivita Wine Elixir είναι βασισμένος στις αρχές της Επιγενετικής, η οποία γυρνάει πίσω τον χρόνο στην επιδερμίδα σου. Το μαγικό συστατικά αυτού του εντατικού ορού που σου δίνει την άμεση αίσθηση liftingείναι οι πολυφαινόλες. Προερχόμενες από τα φύλλα σταφυλιού στην Σαντορίνη, αυτά τα αντιγηραντικά μόρια ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. 

Apivita Wine Elixir

•    Korres Λευκή Πεύκη Ορός Για Αναπλήρωση Όγκου, Θρέψη & Βαθιές Ρυτίδες

Ο ορός για αναπλήρωση όγκου, θρέψη, και τις βαθιές ρυτίδες Korres Λευκή Πεύκη είναι η φυσική σου επιλογή για την αντιγήρανση. Με εκχύλισμα θαλασσινού Κρίνου, μείγμα πολυπεπτιδίων, και πολυφαινόλες Λευκής Πεύκης, ο ορός αυτός αναπληρώνει τα λιπίδια και μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων. Με την εφαρμογή του Korres Λευκή Πεύκη, θα παρατηρήσεις μείωση των ρυτίδων σε ένα μόλις μήνα, κι ενίσχυση του όγκου του προσώπου.

Korres Λευκή Πεύκη

Η σωστή αντιγήρανση ξεκινάει με τη σωστή ενυδάτωση. Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα που θα σταματήσουν το χρόνο για την επιδερμίδα σου στο LivePharmacy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ