Κλείσιμο
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσιμο
Κωδικός {{ item.code }}
{{key}}: {{value}}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2231037880
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ (μέχρι 2 κιλά)
Ασφαλείς Συναλλαγές
Μυστικά για Φυσικό Μακιγιάζ στο Νησί

Μυστικά για Φυσικό Μακιγιάζ στο Νησί

Ο Αύγουστος είναι συνήθως ο μήνας που επισκέπτεσαι κάποιο από τα ελληνικά νησιά. Τα τελευταία χρόνια όμως, πολύς κόσμος επιλέγει να τα επισκεφτεί το Σεπτέμβριο, λόγω λιγότερου κόσμου. Ίσως να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς! Όπως κι αν είναι, οι μέρες σου στο νησί είναι σίγουρα αφιερωμένες στον ήλιο και στην παραλία. Ωστόσο, τα βράδια σου είναι για χαλάρωση με βόλτες στα σοκάκια και ποτά δίπλα στο κύμα. 
Συνήθως, στις διακοπές σου δεν έχεις άπλετο χώρο, για να κουβαλήσεις όλα σου τα καλλυντικά. Με λίγα όμως προϊόντα, μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο φυσικό look για το νησί. Ετοίμασε το νεσεσέρ σου και φύγαμε για το νησί!
Παρακάτω θα βρεις το πώς μπορείς να δημιουργήσεις το πιο όμορφο φυσικό μακιγιάζ για όλες τις ώρες βήμα-βήμα.
 

Βήμα 1: Σωστή Βάση με Αντηλιακό με Χρώμα

Το πρώτο βήμα για ένα φυσικό μακιγιάζ είναι η σωστή βάση. Για το καλοκαίρι, καλό είναι να επιλέξεις ένα αντηλιακό με χρώμα. Η αντηλιακή κρέμα προσώπου ματ με Κόκκινο Σταφύλι SPF30 της Korres σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVAκαιUVB, κι έχει δράση κατά των πανάδων και της γυαλάδας. Η σύνθεσή της είναι ελαφριά κι έτσι είναι κατάλληλη και για μικτές προς λιπαρές επιδερμίδες. Η κρέμα αυτή αποτελεί μια σωστή βάση για το μακιγιάζ σου, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα σου από τον ήλιο. 

Korres Κόκκινο Σταφύλι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ματ Με Χρώμα SPF30 50ml

Βήμα 2: Concealer για τους Μαύρους Κύκλους

Στο νησί, το μακιγιάζ πρέπει να είναι ανάλαφρο κι έτσι μπορείς να παραλείψεις το makeup. Μετά την αντηλιακή σου κρέμα, εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα concealer κάτω από τα μάτια σου, για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους σου. Προτίμησε το Lifting Concealer με μαύρη πεύκη της Korres για ανόρθωση, λάμψη, κι αντιρυτιδική δράση. Το concealer αυτό είναι κατασκευασμένο με προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός. Έτσι, η επιδερμίδα σου φαίνεται λεία, νεανική, και λαμπερή.

ΚΟΡΡΕΣ Μαύρη Πεύκη Lifting Concealer BPC2 10ml

Βήμα 3: Highlighter για να Τραβήξεις όλα τα Βλέμματα Πάνω σου

Το μυστικό για ένα λαμπερό φυσικό μακιγιάζ είναι το highlighter. Τοποθέτησε το Korres Wild Rose Instant Light Illuminator στη ράχη της μύτης, στο εξωτερικό των ματιών σου, αλλά και στο τόξο του έρωτα. Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου και η  βιταμίνη C δίνουν άμεσα λάμψη στο πρόσωπό σου. Το highlighter αυτό δεν έχει λιπαρή υφή, κι έτσι δεν επιβαρύνει κι άλλο την επιδερμίδα σου.

Wild Rose Instant Light Illuminator Άμεση Λάμψη- 2ml

Βήμα 4: Ρουζ για Έντονα Ζυγωματικά

Το επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή του ρουζ. Ιδανικό προϊόν για το νησί είναι το Sea Minerals Summer Palette της Korres, στα καλύτερα χρώματα του καλοκαιριού. Είναι εμπλουτισμένο με θαλάσσια ιχνοστοιχεία, έλαιο κολοκυθόσπορου, καθώς και με βιταμίνη Ε, και αγκαλιάζει ανάλαφρα την επιδερμίδα σου. Αυτή η χρωματική παλέτα σου δίνει ένα ηλιοκαμένο look, για να ταιριάζει με την επιδερμίδα σου. Επίσης, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως σκιά στα μάτια. 

Korres Sea Minerals Summer Palette Blue Waves 13gr

Βήμα 5: Μάσκαρα και Eyeliner για Έντονο Βλέμμα

Το φυσικό look απαιτεί ένταση στο βλέμμα. Εξαιρετικό προϊόν για το σκοπό αυτό είναι η Drama Volume Mascara της Korres. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι της δίνει όγκο στις βλεφαρίδες και κάνει τα μάτια σου πιο έντονα. Παράλληλα, η μάσκαρα αυτή είναι εμπλουτισμένη με ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και βιταμινών που θρέφουν και τονώνουν τις βλεφαρίδες. Αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα, τότε μπορείς να εφαρμόσεις και το Liquid Eyeliner Pen.

Korres Promo Set Drama Volume Mascara Black & Liquid Eyeliner Pen Black

Βήμα 6: Τελευταίες Πινελιές

Η τελευταία πινελιά για το μακιγιάζ σου είναι η εφαρμογή του κραγιόν. Μια αγαπημένη επιλογή είναι το Morello Voluminous Lipgloss της Korres στο χρώμα Honey Nude. Είναι φυσικό και γεμίζει τα χείλη σου. Το έλαιο Morello ενυδατώνει και απαλύνει τα χείλη, ενώ το χρώμα διαρκεί για ώρες.

Morello Voluminous Lipgloss No04 Honey Nude-4gr

Με αυτά τα προϊόντα, μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα ένα φυσικό μακιγιάζ στο νησί.

Γέμισε το νεσεσέρ σου από το LivePharmacy.gr για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΝΕΟ
Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΝΕΟ
Προσθήκη στην λίστα αγαπημένων
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΝΕΟ